Luonnostellaan

Luonto-ohjaajan hyvinvointipalvelut

Luonnostellaan

Luonto-ohjaajan hyvinvointipalvelut

Hevonen - jumalainen eläin

Olen opettanut hevoshierojia 10 vuotta ja tässä kirjottamassani kirjassa on kaikki ja vähän enemmän kuin mitä hevoshierojan ammattitutkinnossa vaaditaan. Kaikille harrastajille, hevosen omistajille, ratsastuksenopettajille, ravivalmentajille ja hevosen omistamisesta haaveileville tukeva paketti täynnä tietoa. Tällä hetkellä loppuunmyyty kirjana, mutta nettiversiona saatavilla.

Erittäin syventävä anatomian kurssi verkossa. Kuvien vuoksi ei sovi ihan jokaiselle. K-18!

Lihaskalvot, venyvyys, liikkuvuus, testaus, kehonhuolto rullilla ja guasha-kammalla.Yksittäisinä osioina tai kokonaisena pakettina. Kerää porukka kasaan, pidetään mukava, hyvää oloa tuottava muutaman tunnin sessio.

Faskiat eli kalvot omana osuutenaan verkosta.

Erittäin moipuolinen verkkokurssi kiinalaisen lääketieteen yhdestä hoitomuodosta, guashasta, itsesi, hevosesi ja koiran hoitamiseksi. Paljon kuvia, videoita ja asiaa.

Miten rullataan? Miksi? Miten se vaikuttaa? Entä faskiapallo? Guasha-kampa?

Käsillä tekemisen iloa

Perinteisesti oljista vai mehupilleistä modernimpi himmeli, kumman haluaisit tehdä? Himmelikurssilla opit perusteet ja sitten voit antaa mielikuvituksen viedä mennessään.

Koreita pirtanauhoja voi käyttää vaikka vyönä tai verhojen pidikkeenä, mutta tekemisen alkuun on kiva päästä ohjatusti ja mukavassa porukassa.

Miltäs tuntuisi pestä kroppa itse tehdyllä saippualla ja kosteuttaa voidepalalla? Luonnonkosmetiikkaa ja puhditusaineita, mehiläisvahakääreitä, nahanhoitotuotteita opit tällä kurssilla valmistamaan.