Luonnostellaan

Luonto-ohjaajan hyvinvointipalvelut

Luonnostellaan

Luonto-ohjaajan hyvinvointipalvelut

Tämän minä osaan

Pitkä kokemukseni koulutettuna hierojana ja hevoshierojana auttaa valitsemaan sinulle juuri kulloisellakin hetkellä parhaimman hoitomenetelmän. Onko se sitten hierontaa, liikkuvuuden testaamista ja lisäämistä, venyttelyä, kipupisteiden poistamista eri menetelmillä, akupunktioneuloja, guashaa, tulineulaamista, lämpöhoitoa, liukukuppausta, kinesioteipillä hoitamista, jäsenkorjausta, tens-laitteen apuun turvaamista, hunajahierontaa, moksaamista, mikrokuppausta, akupainantaa, luumunkukkavasaran naputtelua, rullan lainaamista ja ohjeiden laatimista, kehon puhdistamista vai kotijumppaohjeita vai näiden erilaisia yhdistelmiä, kuten useimmiten, sen määrää keho, asiakas ja yhteistyö. Kotikäynnitkin onnistuvat, nappaan vain mukaan matkahierontapöydän.

Kinesioteipin asettelu vaatii hyvät testit ja tiedon, mitä teippauksella haetaan. Tukea? Kivunpoistoa? Liikkuvuutta? Ryhtiä? Turvotuksen poistoa?

Akupainanta sopii neulakammoisillekin.

Ei lämmin luita riko, sanoo vanha kansa ja aika moneen vaivaan lämpö on paras hoito.

Jäsenkorjaus antaa keholle mahdollisuuden korjata itseään kokonaisvaltaisesti. Jäsenkorjaus aloitetaan aina jaloista ja edetään siitä aina leukaniveliin asti. On tärkeää, että perustukset ovat kunnossa ja keho pystyy toimimaan mahdollisismman hyvin, tuottamaan voimaa, kivuitta ja kolotuksitta.

Mikrokuppaus on lähes kivutonta, mutta tehokasta hoitoa erilaisiin kolotuksiin.

Akupunktioneulat voidaan sijoittaa monen ajatuksen mukaan. Kiinalainen lääketiede mahdollistaa monipuoliset hoitopolut.

Liikkuvuutta on saatu tässä hoidossa paljon yhdistämällä guasha, jonka jäljet näkyvät vasemmassa kuvassa ja hierontaa ja olkanivelen käsittelyyn paikallisesti otteita jäsenkorjauksesta.

Suomen armeija marssii vatsallaan...tässä kohtaa kyllä jaloillaan. Erilaiset rullaustekniikat kannattaa opetella ohjatusti, saat parempia tuloksia itsenäisesti.

Guasha on kiinalainen hoitomuoto, joka jättää Sha-jälkiä, jos keholla on kerrottavaa. Jäljistä pystytään päättelemään monia asioita ja samalla kehon tilasta. Näyttää pahemmalta kuin tuntuu, usko pois. On moneen ongelmaan nope ja paras hoito. Kasvoillekin oikein mainio ryppyjen oikoja.

Raskaana olo on joskus raskasta ja niska, hartiat ja alaselkä ovat koetuksella. Hieronta onnistuu myös istuallaan, asento saadaan odottavalle äidille mieluisaksi. Kylkimakuullaan on hyvä vaihtoehto myös hierontaan..

Asiakkaan toimintakyvyn mukaan liikkuvuutta ja jumppaa voidaan tehdä monella eri tasolla myös makuultaan.

Hunajahieronta on mukavan napakka ja lempeä hoito yhtaikaa. Käsittely laittaa kuonat liikkeelle, lisää verenkiertoa, poistaa kipuja ja monta muuta hyvää vaikutusta. Lämpökääreen alla lepäily käsittelyn jälkeen tehostaa hunajan vaikutuksia ja saa ihan rentoutuneen olon pitkäksi aikaa.

Tulineula on nimensä mukaisesti tulinen eli noin 400-asteinen akupunktioneulaa paksumpi neula. Tulineulalla hoidetaan nopeasti pistämällä hoitoa tarvitseva alue tai akupunktiopiste. Ihoon tulee neulasta reikä, joka mahdollistaa taudinaiheuttajan ulospääsyn kehosta, kuten tuulen, kylmyyden tai kosteuden aiheuttamaan tautiin. Hyvä hoitoväline mm. syyliin, känsiin, vyöruusuun, rasvapatteihin, iho-ongelmiin, lihaskipuihin ja jännevaivoihin.

Moksibustio on perinteisen kiinalaisen lääketieteen hoitomuoto. Moksa valmistetaan pujosta ja savun sanotaan olevan jo itsessään hoitava, Kiinassa on moksahuoneita, joissa istuskellaan, kuten meillä saunassa. Qi eli energia virtaa moksahoidon jälkeen paremmin koko kehossa. Kuvassa on moksapuikko, mutta kuivattua pujoa voidaan polttaa myös suoraan pisteessä tai väliaineen kera. Yang vahvistuu eli aktiivisuus lisääntyy, energian salpaumat avautuvat. Moksaus kylmän aiheuttamiin vaivoihin, ulkoisiin, sisäisiin tai perinnöllisiin, arvostettu hoito. Kylmyys voi aiheuttaa vaivoja kymmenien vuosien päähän, on syytä muistaa, kun kulkee muodin mukaisesti teininä nilkat paljaina ja on aika hankkia lapsia, kehoon kauan aikaa sitten tunkeutunut voi tuottaa ongelmia silloin. Keho on pidettävä lämpimänä, jos haluat vähentää mahdollisuutta saada nivelreumaa ja sairastuttaa seuraavaa sukupolvea.

Magneettikuulia voidaan laittaa kipupisteisiin tai akupunktiopisteisiin ja hoito jatkuu pisteen kautta pitkään. Myös pieniä siemeniä voidaan käyttää pisteissä. Esimerkiksi tupakoinnin lopettamiseen ja makeanhimoon on hyviä pisteitä, joihin asetettu magneettikuula tai siemen auttaa pääsemään yli mieliteosta.

Merisuolakääre on ikivanha perinnehoito jomottaviin kohtiin, turvotukseen, liikkumattomuuteen ja lihaskireyksiin.

Korvakynttilöillä hoidetaan korvia ja poskionteloita miellyttävästi ja lempeästi. Lämpö stimuloi ääreisverenkiertoa, joka vaikuttaa puolustusjärjestelmään ja lymfanestekiertoon.

Kehon sisäinen puhdistus on mahdollista jalkapohjien tuhansien ihohuokosten kautta solutasolle asti.

Tens-laite on tehokas kivunlievittäjä ja jännittyneiden lihasten rentouttaja. Hoito saadan Tensin avulla syviin kudoksiin ja hermopäätteisiin.

Varvashoidon, jollaisen olen Shindo-ohjaajakoulutuksen kautta oppinut, on rentouttava vaikutus koko kehoon.

Matkapöytä mahdollistaa hieronnan sellaisessa ympäristössä kuin itse haluat.

Moni hoitomuoto on hevoselle, lehmälle ja koiralle todettu hyväksi erilasiin tarpeisiin.

Hieronta, venyttelyt, liikehoidot, kiinalaisen lääketieteen eri hoitomuodot, kranio-sakraalihoito, kinesioteippaus, jäsenkorjaus ja moni muu hoito toimii myös eläimillä.